Om os

Om os "Tænk at det kan være så nemt at få lavet sin cykel 

 


cykelmekaniker med svendebrev er proffesonel cykelsmed i køge

Hvad er missionen?


Mit navn er Mark Kaehne Gade. Ideén til Yellowbike kommer fra mine mange år i cykelbranchen, hvor jeg blev opmærksom på, at mennesker som bruger deres cykel i deres daglige transport har svært ved, at undvære cyklen når den trænger til service som fx nye dæk eller en ny kæde.


Yellowbike er derfor et koncept, som tager højde for netop det. Vi kommer lige dér hvor din cykel er. Vi har specialbyggede biler, som er indrettede som cykelværksted med alt det bedste specialværktøj. Dette giver dig som kunde, en meget højere standard på den reparation, som skal laves på din cykel. I sidste ende giver det cyklen en længere levetid og den både holder og kører bedre.


Yellowbikes koncept med et kørende cykelværksted er et godt alternativ til den gammeldags cykelhandler, hvis du vil have serviceret din cykel hurtigt eller hvis det er for besværligt for dig at transportere cyklen til en mekaniker.


Det sparer på dit CO2 - udslip, når du reparerer din cykel i stedet for, at købe en ny. Så smid ikke din gamle cykel ud. 

De fleste ældre cykler kan med enkle midler komme ud på cykelstien igen.